Creatief Denken met Gelderse Zorgsupporters

Uitnodiging workshop Creatief Denken
Op donderdag 5 april 2012 organiseert Zorgbelang Gelderland een introductie-workshop Creatief Denken, voor (potentiële) Gelderse Zorgsupporters.

Deze workshop is speciaal bedoeld voor alle mensen die geïnteresseerd zijn in meedenken over de inzet van vrijwilligers en over nieuwe manieren om Zorgbelang Gelderland op de kaart te zetten. Deze workshop is van 9.30-12.30 uur, IJsselburcht 4 te Arnhem en het is gratis.

Gelderse Zorgsupporters
Bij Zorgbelang Gelderland zijn vele vrijwilligers werkzaam, die ervaringskennis, bestuurlijke ervaring, vakkennis en creativiteit inzetten. Bij Zorgbelang Gelderland noemen we deze vrijwilligers Gelderse Zorgsupporters.

Workshop Creatief Denken

Doel van creatief denken is: leren om buiten de gebaande paden te denken, middels diverse technieken en methoden. Deze zijn erop gericht om vragen vanuit meerdere invalshoeken te bekijken.
Tijdens het eerste deel van deze workshop wordt een introductie geven over de werkwijze en technieken van creatief denken en daarna staat de vraag centraal: Hoe zorgen we ervoor dat alle Gelderse burgers weten wie Zorgbelang Gelderland is en wat Zorgbelang Gelderland te bieden heeft?
Ik heb al vele workshops Creatief Denken gegeven en het zijn altijd leuke en inspirerende bijeenkomsten met verrassende uitkomsten.

Waarom nu deze workshop?
De huidige economische en politieke ontwikkelingen vragen van een organisatie zoals Zorgbelang Gelderland om innovatief en vernieuwend te blijven denken. Een manier waarop dit beoefend kan worden is via creatief denken.

Doe je mee?
Wil je meedenken over de toekomst van Zorgbelang Gelderland?
Wil je je inzetten als Gelderse Zorgsupporter?
Dan ben je van harte welkom!

Aanmelden voor 1 maart 2012
Stuur een mail, met je naam en telefoonnummer, aan ellenspanjers@zorgbelanggelderland.nl

Meer info 
over Zorgbelang Gelderland
over Creatief Denken

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s