Maak kans op mooie prijzen…

Ik vind het altijd leuk om mensen te nomineren of mee te doen aan een prijsvraag. Toevallig kwam ik weer enkele leuke prijsvragen tegen en hier wil ik je graag op attenderen: Zorgkanjers, Ab Harrewijnprijs, BOP Prijs, Van Helsdingenprijs en de Kwaliteitsprijs Hersenstichting. Het varieert van een nominatie van een zorgteam, een bijzonder persoon, een inzending van een boek/ artikel tot het indienen van een goed projectidee. Voor ieder wat wils en de prijzen kunnen oplopen tot 35.000 euro.

Zorgkanjers van 2012
Op 17 maart 2012 is het de landelijke Open Dag van Zorg en Welzijn. Op meer dan 1000 plaatsen in heel Nederland kun je dan een zorg of welzijnsorganisatie bezoeken. Om medewerkers in zorg en welzijn extra in het zonnetje te zetten gaat Bakker Bart in samenwerking met de landelijke Open Dag van Zorg en Welzijn op zoek naar de Zorgkanjers van 2012! Dit unieke team heeft zich op een speciale manier ingezet in de zorg en welzijn.
Een onvergetelijk dagje uit cadeau!
Er wordt één afdeling of team gekozen als winnaar en krijgt als verrassing een onverwacht bezoek van meesterpatissier Rudolph van Veen. Hij overhandigt een mooie prijs: een onvergetelijk dagje/ avondje uit met het hele team. Aanmelden kan t/m 26 februari 2012 via www.bakkerbart.nl  Je ontvangt een kortingscode voor een online bestelling bij Bakker Bart. Elke deelnemer maakt kans op een iPad2.

Ab Harrewijn Prijs
In januari 2003 ingesteld ter nagedachtenis van Ab Harrewijn. De prijs wordt uitgereikt aan een persoon of groep personen die zich met een origineel idee heeft ingezet voor de onderkant van de samenleving. Uit de inzendingen selecteert de jury vijf nominaties. Deze vijf krijgen in elk geval 1.500 euro. Mediapartner NCRV ‘Schepper en co’ besteedt aandacht aan de genomineerden. De winnaar ontvangt  5.000 euro en een kunstwerk. Iedereen kan een voordracht doen.
De jury hanteert geen harde criteria, maar let wel op zaken als kleinschaligheid en persoonlijke inzet van de initiatiefnemer. Er is geen formulier: inzenders mogen zelf bepalen hoe zij het initiatief graag presenteren. De sluitingsdatum is 1 maart 2012.
Meer info: http://www.abharrewijnprijs.nl/nomineren.shtml

BOP Prijs 2012

Stijgt uw collega boven de ‘gewone praktijk’ van gezondheidsbevordering en preventie uit? Werkt hij of zij op inspirerende wijze op het snijvlak van beleid, onderzoek en praktijk (BOP)? Heeft u zo’n collega en wilt u deze wel eens in de schijnwerpers zetten?

Geef hem of haar dan nu op voor de BOP prijs 2012! voor 10 maart 2012,
via het formulier op http://www.loketgezondleven.nl/professionals/bop-prijs-2012/
De winnaar van de BOP prijs 2012 ontvangt:
Een bronzen beeld, 500 euro voor de eigen organisatie, workshop Power Kiten met collega’s op het strand van Scheveningen en extra publiciteit voor het project van de winnaar. De winnaar is ambassadeur voor Gezondheidsbevordering en Preventie!
Het RIVM Centrum Gezond Leven heeft de organisatie van de BOP prijs overgenomen van de Nederlandse Vereniging voor Preventie en Gezondheidsbevordering (NVPG).

Van Helsdingenprijs
In 2012 reikt de Stichting Psychiatrie en Filosofie de Van Helsdingenprijs uit. Deze prijs wordt toegekend aan de beste inzending – boek, artikel(en) of manuscript – op het grensgebied van psychiatrie en filosofie.
De omvang van de prijs bedraagt 10.000 euro.

Inzendingen kunnen digitaal gestuurd worden naar de Stichting Psychiatrie en Filosofie, info@psychiatrieenfilosofie.nl t.a.v. Wouter Kusters. Inzenden kan tot 1 mei 2012.
Meer info: http://www.psychiatrieenfilosofie.nl/van-helsdingen-prijs

Kwaliteitsprijs Hersenstichting
De Hersenstichting Nederland looft jaarlijks een prijs uit voor een project waarbij de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met een hersenaandoening centraal staat.
De prijs is een subsidie om een goed idee uit te werken dat direct ten goede komt aan mensen met een hersenaandoening. Heb je een goed idee en wil je dat graag ten uitvoer brengen? Meld je project aan voor 7 mei 2012
Info: https://www.hersenstichting.nl/activiteiten/alle-activiteiten/kwaliteitsprijs-2012.html

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s