Referenties

Spontane aanbeveling op Linkedin
In onze samenwerking om Een Steekje Los? onder een nog grotere doelgroep te verspreiden heb ik Ellen leren kennen als een vrouw vol gedrevenheid en passie. Ellen weet deze eigenschappen om te zetten in daadkrachtige stappen. Tegelijkertijd heeft zij een ongedwongen en open houding naar een ieder die met haar in contact komt.

Ik heb Ellen leren kennen als een eerlijke en betrouwbare samenwerkingspartner die ook haar hart op de goede plek heeft.
Sylvia van Asperen, eigenaar, ontwikkelaar en trainer bij Semmie Sprekend Spel Maassluis


Cursus Praktijkgericht Fondsenwerven

Spontane reacties op de evaluatieformulieren en per mail

De cursus heeft veel inzicht opgeleverd en heel veel weetjes. Door jouw enthousiasme begint het zelfs “leuk” te worden te stoeien met aanvragen! Het feit dat er volop mogelijkheid was om vragen te stellen en er volop uitleg was over projecten waar de cursisten mee bezig waren, maakt dat je veel inzicht krijgt in de materie. De manier waarop jij de stof behandelde maakte dat het niet saai werd. De quiz is heel erg leuk om te doen en maakt de stof gelijk een stuk minder zwaar. Dank voor je enthousiasme en de fantastische manier van “lesgeven”!!!
– Marjon Meijers, Stichting Doe Maar Zo en Culturix, Eindhoven

Ik wilde vooral veel praktische informatie over het aanvragen van fondsen. En dat heb ik meer dan gekregen. Zelfs nog direct toegepast op eigen onderwerpen. Ik vond de cursus ‘precies pas’. Ik kon steeds geconcentreerd blijven en dat terwijl we ‘lange’ middagen maakten. Dat betekent voor mij dat het interessant en boeiend was en dat het goed werd gepresenteerd. Ik vind een spelelement altijd heel goed. Dat ik die nu ook nog gewonnen heb. Het was echt leuk en leerzaam Ellen. Heb je trouwens nog meer cursussen in de aanbieding?
– Sandra Overbeek, Buro Opaal, Utrecht

Ik wil je nogmaals bedanken voor de cursus. Het is namelijk gewoonweg heerlijk om les te krijgen van zo’n goede docent! Voor mij was de cursus als een kado; een ontdekkingstocht door een nieuwe wereld waar we vaardig doorheen geloodst werden. Tegelijkertijd heb je met je enthousiasme, positiviteit en het benadrukken van het gebruiken van je gezonde verstand mij moed en vertrouwen meegegeven om zelf verder te zoeken. Dat is het belangrijkste wat mij gegeven had kunnen worden.
Én veel meer dan ik van een cursus heb durven verwachten: Ik kwam voor een indruk, wat feiten en wat cijfers en kreeg een goede basis én enthousiasme, positiviteit en plezier.
Dank je wel
– Renée van der Veen, secretaris Anoiksis, Amsterdam

Zeer inspirerende en ‘snelle’ les. Weer vanuit praktijkervaring. Het geeft mij altijd energie om te zien dat er mensen zijn die gewoon aan de slag gaan en hun doelen verwezenlijken op eigen kracht, doorzettingsvermogen en ervaring. De les was inhoudelijk goed, ik heb er wederom veel aan gehad. Interessant om een aantal best practices te horen en hier dan wat concrete tips en trucs bij te krijgen.
– Beoordeling door cursisten: 8,5
– Evaluatie door cursisten Module Projectaanvraag Schrijven en beoordelen

– Fundraising Grantmaking & Sponsoring van Chr. Hogeschool Windesheim
, Zwolle

2011: 2x Genomineerd voor de IZZ Mooi Mens Verkiezing
IZZ heeft grote bewondering voor alle zorgmedewerkers die zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor anderen. Deze mensen verdienen het om in het zonnetje te staan. Daarom organiseren wij sinds 2007 de Mooi Mens Verkiezing. Daarin gaan we op zoek naar bijzondere zorgmedewerkers die een inspiratiebron zijn voor anderen.
Ellen Spanjers
creatief spin in het web, projectleider, adviseur, consulent bij Zorgbelang Gelderland

Ellen is mijn Mooi Mens omdat…

Ellen zet haar ervaringskennis in om op een respectvolle, creatieve en ontzettend betrokken wijze talenten van anderen tot bloei te laten komen. Ze inspireert en motiveert, bundelt krachten en kwaliteiten van de mensen die ze ontmoet en toont altijd oprechte interesse in hoe het met mensen gaat, of het nou collega’s, patiënten of andere mensen zijn die ze ‘zomaar’ tegenkomt. Afgelopen tijd heeft zij zich binnen haar werk bij Zorgbelang Gelderland onder andere ingezet om de Theatergroep voor en door de ggz op te zetten (www.defirmazorgbehang.nl) en het educatieve gezelschapsspel een Steekje los? (www.eigenwijsspel.nl) te ontwikkelen; van idee tot praktische uitvoering. Ook voor zij zich voor Zorgbelang Gelderland inzette heeft zij waardevolle bijdragen geleverd aan de zorg door de oprichting van ZieZo (www.ziezo.eu); een zelfhulporganisatie voor mensen met een eetstoornis. Onder andere de opening van het Praktijkhuis zorgde er voor dat mensen met een eetstoornis elkaar op een ontspannen manier konden ontmoeten en er altijd een plaats was waar ze welkom waren. Ze brengt mensen van binnen en buiten de ggz en gz samen, en weet een ieder te motiveren en te inspireren. Altijd oprecht, altijd geïnteresseerd, altijd betrokken. Ik denk dat de nominatie van Ellen breed gedragen zal worden door een ieder die ooit met Ellen samen heeft gewerkt. Wat mij betreft is er niemand die de nominatie meer verdient dan Ellen voor haar jarenlange waardevolle inzet voor patiënten, cliënten en hun omgeving.
Aangemeld door: Jory Schoondermark
scheidend projectleidster De Firma Zorgbehang bij zorgbelang gelderland

Ellen is mijn Mooi Mens omdat…

zij vol energie zit en dat er altijd uit laat komen. Zelden voor zichzelf, want het iemand van de achtergrond! Maar ze zet alles wat ze heeft in voor haar idealen. Ze heeft zelf als cliënt de psychiatrische kant van het leven leren kennen en later die ervaringen in- en omgezet om anderen met dezelfde of vergelijkbare problematiek te helpen. Ze richtte ZieZo (www.ziezo.eu) op en toen ze later bij Zorgbelang ging werken richtte ze een theatergroep op (www.defirmazorgbehang.nl) op. Niet dat ze zelf iets op het podium kan of wil. Maar er zijn mensen met een GGz-achtergrond maar met óók een passie voor theater en vaak een professionele theaterachtergrond. Die kunnen door hun problematiek vaak niet meer met hun passie aan de slag. Maar dacht Ellen: als die nu eens hun ervaringen en problematiek zouden kunnen inzetten in belevingstheater! De Firma bloeit inmiddels en krijgt vanuit het hele land opdrachten om te spelen: voor een congres van huisartsen of vaktherapeuten tot voor een bijeenkomst van familie van autisten… Nu moet Ellen vanuit Zorgbelang stoppen! En het zo mooi zijn als zij nu eens zelf op het podium, of zelfs een voetstuk zou kunnen staan en een applaus in ontvangst zou kunnen nemen! Zie ook: www.ervaringskennis.nl
Aangemeld door: Mirjam Giphart, speler van De Firma Zorgbehang
Advertentie

Eén reactie op “Referenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s