Creatief denken voor Fondsenwervers

vakopleiding fondsenwervingOp donderdag 19 januari geef ik de workshop: Creatieve denktechnieken voor Fondsenwervers, van 10.00 – 16.00 uur bij de Vakopleidingen Fondsenwerving in Arkel.

Tijdens de interactieve workshop Creatief Denken leer je buiten de gebaande paden te denken. Na een introductie over de ‘spelregels’ van Creatief Denken, gaan we aan de slag met korte oefeningen en opdrachten en maak je kennis met diverse denkmethoden en technieken om ‘out of the box’ te leren denken. Deze zijn er op gericht om zaken vanuit andere invalshoeken te bekijken. Een verrassende workshop in een hoog tempo, praktijkgericht en concrete handvatten om de tools op een later moment toe te passen bij het bedenken van nieuwe concepten of projecten.  Trouwens… deze workshop is ook prima geschikt voor communicatiemedewerkers.
Je kunt je direct aanmelden via deze link.  Er zijn nog 2 plaatsen vrij.

Ruim acht jaar volg ik met veel plezier de inspirerende én praktijkgerichte workshops en masterclasses bij VFW Vakopleidingen Fondsenwerving. Jaren geleden heb ik daar ook de workshop creatief denken gevolgd, naar aanleiding daarvan ben ik toen de Trainersopleiding Creatief Denken gaan volgen bij de  Academie voor innovatief trainen  in Arnhem. Ik geef regelmatig workshops Creatief Denken, meestal is het maar een paar uurtjes, dan is er altijd tijd te kort. Nu heb ik de luxe om een hele dag Creatief Denken te geven, dat is echt een feestje om te doen 🙂

Erg leuk dat ik gevraagd ben om als docent nu deze workshop bij de Vakopleidingen Fondsenwerving te geven. Erg bijzonder om nu tussen alle professionele en ervaren sprekers te staan die lesgeven. Dit is een mooie gelegenheid om iets meer te vertellen over de VFW Vakopleidingen Fondsenwerving. Dit is hét kennisplatform voor zowel beginnende als ervaren fondsenwervers en biedt fondsen- en ledenwervers een uitgebreid programma vakopleidingen aan. Met ruim 50 workshops /trainingen per jaar. Bezoek ook zeker het volledige programma-overzicht!

Diverse workshops uit het programma zijn ook zeer relevant voor medewerkers voorlichting, communicatie en marketing en directieleden. Het opleidingenprogramma is in principe alleen toegankelijk voor medewerkers van goede doelen en andere wervende non-profitinstellingen. Dit zodat het vooral een setting is waar de mensen van goede doelen en andere wervende non-profits als collega’s onder elkaar zijn. Slechts incidenteel maken we hierop een uitzondering en uitsluitend in overleg met de cursusleider.

Vakopleiding Fondsenwerving foto.jpgDe workshops/cursussen van VFW Vakopleidingen Fondsenwerving worden gehouden bij Station Arkel, Stationsweg 29, 4241 XH in Arkel (ligt bij Gorinchem). De deur gaat om 09.00 uur open en om 10.00 uur begint de workshop/cursus en duurt tot 16.00 uur. Waarna er nog gelegenheid is om te netwerken. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Je kunt al een workshop volgen vanaf € 98,50* excl. btw inclusief koffie, thee, fris en lunch, voor (oud) cursisten van VFW Vakopleidingen Fondsenwerving, alumni- en cursisten van de 3F-Academy, werkzaam bij een non-profit instelling. Anders betaal je € 50,= excl. btw meer. Of informeer naar onze speciale aanbiedingen.

VakbladFW%20Waaier%20-%20oktober%202015%20-%20Groot.jpgNog een aanrader: Vakblad Fondsenwerving, boordevol nieuwtjes en weetjes op het gebied van fondsenwerving. e kunt kiezen voor een abonnement in zowel print als digitaal, of alleen digitaal. Ook bieden we een proefabonnement aan. Je ontvangt hierbij altijd 50 euro korting op de workshops én gratis entree op de Vakbijeenkomsten en de Vakdag Fondsenwerving.

 

 

Plaats een reactie