De Firma Zorgbehang is op zoek naar nieuwe spelers

Vanwege de vele nieuwe aanvragen voor optredens, zijn we op zoek naar enthousiaste acteurs, die met passie, theaterervaring én ggz-ervaringsdeskundigheid hun theatertalent willen inzetten bij De Firma Zorgbehang.

De Firma Zorgbehang is een creatieve theatergroep die hun theatertalent en hun ggz-ervaringsdeskundigheid met passie en humor inzetten om een andere kijk op de ggz te geven. Sprankelend, laagdrempelig, confronterend, ontroerend, hilarisch in combinatie met een gezonde dosis zelfspot.

Durf jij erover te spreken en spelen?
Geef je dan op en kom naar de AUDITIE op vrijdag 17 augustus in Arnhem! De Firma Zorgbehang zoekt ter uitbreiding van haar spelersteam goede theaterspelers die zich tegen een kleine vergoeding willen inzetten om stigma’s die er leven rondom het hebben van een psychiatrische stoornis of ziektebeeld positief te beinvloeden.  

 

 

Wil je jouw theatertalent én ggz ervaringsdeskundigheid inzetten?
– heb je ervaring met theater?
– heb je een opleiding gevolgd zoals docent drama of een theateropleiding?
– heb je zelf last (gehad) van psychische problemen?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil je je aanmelden voor de auditie op 17 augustus?
Of wil je meer informatie?
Mail naar helmie@defirmazorgbehang.nl

Meer info, kijk op: www.defirmazorgbehang.nl

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s