Wie is jouw Mooi Mens 2012?


IZZ heeft grote bewondering voor alle zorgmedewerkers die zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor anderen. Voor deze mensen rolt IZZ de paarse loper uit.

IZZ organiseert sinds 2007 de Mooi Mens verkiezing. Daarin gaat IZZ op zoek naar bijzondere zorgmedewerkers die een inspiratiebron zijn voor anderen.


Voorwaarden IZZ Mooi Mens Verkiezing
* De ingezonden medewerker is in 2012 werkzaam in de zorg.
* Aanmeldingen kunnen alleen voor individuen gedaan worden, niet voor gehele afdelingen of teams. 
* De aanleiding voor de inzending, zoals een bijzondere prestatie of een mooi initiatief, heeft vóór augustus 2012 plaatsgevonden.
* De inzending is origineel en aansprekend. De zorgmedewerker heeft bijzonder gepresteerd in de zorg of een speciaal initiatief ontwikkeld (voor collega’s of patiënten). Dit kan eenmalig zijn, maar ook van langere duur. 
* De inzending spreekt professionaliteit, toewijding, betrouwbaarheid en collegialiteit uit van de zorgmedewerker.
* De jury beoordeelt de inzendingen en nomineert de 25 meest bijzondere mensen. 
* De inzender hoeft zelf geen zorgmedewerker te zijn. 
Lees verder voor meer voorwaarden

Juryprijs en Publieksprijs
* Juryprijs: Uit alle inzendingen kiest de jury een winnaar. Deze krijgt dan de titel Mooi Mens 2012.
* Publieksprijs: De publieksprijs wordt toegekend aan 1 van de 25 genomineerden die de meeste stemmen heeft gekregen gedurende de stemperiode (van 10 september t/m 26 oktober). 

Aanmelden
Tussen 11 mei en 6 juli kunnen bijzondere zorgmedewerkers aangemeld worden voor de Mooi Mens Verkiezing. Voor meer info en aanmelding http://mooimens.izz.nl/ en volg Mooi Mens via: twitter en facebook

Nominaties
Op 6 juli bepaalt een vakkundige jury uit alle aanmeldingen welke 25 medewerkers het meest bijzonder zijn in wat ze gedaan hebben, welk initiatief ze ontplooid hebben of gewoon als mens. De genomineerden worden uitgenodigd voor een professionele fotoshoot. Met deze portretten presenteren we vanaf 10 september de 25 genomineerden op deze website.

Stemmen
Vanaf 10 september kan er op deze website gestemd worden op deze 25 genomineerden. Volg ons op Twitter of like ons op Facebook en je wordt vanzelf geattendeerd op de start van de stemperiode. Het stemmen kan tot en met 26 oktober.

Verkiezingsavond
Tijdens de feestelijke verkiezingsavond op woensdag 31 oktober maakt Anita Witzier bekend wie de winnaar of winnares is van de titel Mooi Mens 2012. Alle genomineerden ontvangen een uitnodiging voor deze feestelijke avond en kunnen uiteraard vrienden, familie en/of collega’s meenemen.

Mijn eigen ervaring…
In 2009 hebben we vanuit De Firma Zorgbehang de regisseur Eva van den Boom voorgedragen en ja hoor, ze hoorde bij de 25 genomineerden. Enkele dagen later kreeg Eva een mooie IZZ taart toegestuurd en Eva heeft een mooie fotoshoot gehad. Wij zijn met de theatergroep naar de prijsuitreiking geweest. Het was een geweldig mooie avond, helaas was ze niet de winnaar, maar Eva is en blijft voor ons altijd Mooi Mens!

Vorig jaar hebben 2 personen mij voorgedragen voor de IZZMooiMens Verkiezing 2011.  Het was echt een verrassing om dit te horen. Er waren 685 mensen voorgedragen, ik zat niet bij de laatste 25. Maar… iedereen die voorgedragen is heeft wel een IZZMooiMens certificaat ontvangen voor bijzondere inzet voor de zorgsector. Een verrassende attentie. Ik weet niet of dit ook in 2012 zo is, maar in ieder geval is het erg leuk om voorgedragen te worden én om iemand voor te dragen.
Wil je weten wie mij in 2011 hebben voorgedragen en waarom? lees dan hier verder…

Wie is jouw MooiMens 2012? Stuur snel de aanmelding in voor 6 juli 2012

 

Advertentie

Eén reactie op “Wie is jouw Mooi Mens 2012?

  1. Pingback: Stem je ook op Door Hooijer? | Ellen Spanjers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s