GGZ Twittergids

GGZ Twittergids TOP 100
Afgelopen week zag ik opeens allemaal tweets voorbij komen over de GGZ-Twittergids TOP 100. Nooit van gehoord. Dus ik ging even kijken wat het was, leuk een lijst met allemaal interessante mensen en organisaties die actief twitteren over de GGZ. En plotseling zag ik ook mezelf voorbij komen, op nummer 27. Erg grappig, en dat terwijl ik niet eens van het bestaan wist.

Een actief GGZ netwerk…
Na de tweets over ggz.twittergids.nl, had ik er binnen een uur 10 nieuwe volgers bij, ook van andere mensen die op deze ggz twitterlijst stonden. Inmiddels ben ik ook weer ingehaald 😉 en sta ik nu op de 30e plaats. Het maakt mij niet uit op welke plaats ik sta, ik ga er niet meer of minder om twitteren. Wat ik wel erg leuk vind, dat ik weet dat deze lijst bestaat en nu in één oogopslag kan zien, welke mensen en organisaties nog meer actief twitteren over de ggz. Een aanwinst!

Wat is nu een twittergids?
Later ben ik nog even verder gaan zoeken. Wat is nu een twittergids en toen kwam ik bij een leuk interview terecht met Michiel Berger oprichter en beheerder van de twittergids. Wat is het idee achter Twittergids (TG) en hoe is het concept ontstaan?
Wat is het bereik van TG en hoe word bekendheid (online) gegenereerd?
Ben je ook benieuwd naar de antwoorden? lees dan dit artikel

Nog meer twittergidsen…
Als je kijkt op de pagina www.twittergids.nl dan zie je de vele top100 onderwerpen,
En er is ook De Twittergids Bedrijvengids en nog nieuwer: De Twittergids Kaart!
Dan kun je de TOP100 per regio zien. Tuurlijk ging ik even kijken en wat zag ik bij www.almelo.twittergids.nl , daar staat Alwin Zandvoort op nr 2. Leuk!

Doe er je voordeel mee…
Misschien dat vele lezers al lang wisten van het bestaan van de twittergids. Voor mij was het nieuw. Als het voor anderen ook nieuw is… doe er je voordeel mee…

Ben je nog niet actief op twitter…
dan is dit een mooie reden om er nu wel mee te starten 😉
maak een account aan op http://www.twitter.com

Advertentie

Eén reactie op “GGZ Twittergids

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s