APK Spel

In 2010 heb ik de opleiding tot APK Spel Coach gevolgd bij Petra de Ree (auteur).
Een uniek spel dat op vele manieren te spelen en in te zetten is.
Lees hier meer info:


Het Persoonlijke A.P.K. Spel™ is een professionele & speelse manier om meer uit je zakelijke of prive leven te halen.

Het is een bordspel om meer uit je leven en werk te halen. Met feedback (andere mensen luisteren en kijken nu eenmaal anders dan jijzelf en houden je een spiegel voor!) van de medespelers kom je achter knelpunten en kun je een concreet actieplan maken.

Voordeel van het spel is o.a. het plezier, de laagdrempelige en speelse manier waarop je tot de kern komt is een sterk punt van het spel. Het APK Spel™ inspireert, motiveert en daagt je uit! 

Het spel is op verschillende manieren te spelen: gezellig thuis met vrienden, vriendinnen, familie of je partner. Neem het mee op vakantie, speel het genietend van een hapje en drankje, op een warme zomeravond op het strand of op een koude stormachtige avond thuis bij de kachel.

Tevens is het zakelijk in te zetten als tool bij een beoordeling gesprek, om teams te versterken, interne communicatie te verbeteren, bij brainstormsessies, burn-out, voor verbinding, oplossen van interne problemen, verbetering van omzet en om vinger aan de pols te houden bij het personeel.

Het APK Spel™ als Trainingstool voor: Coaches HRM medewerkers Managers Trainers Adviseurs.

Bron: www.hetapkspel.nl

Wil je gebruik maken van een gecertificeerde APK-spel™ coach of trainer? voor een persoonlijke coaching of groepstraining? In de meeste provincies zijn APK-spel™ coach of trainers actief. Bekijk het overzicht.

Of wil je zelf de opleiding tot A.P.K. Spel™ Coach of Trainer volgen, bekijk dan de opleidingsmogelijkheden op www.hetapkspel.nl

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s