Stichting De Bagagedrager heeft vliegende start!

Opbagagedragerlogo-16prcnt-met titel-36pt-RGB 15 juni is Stichting De Bagagedrager opgericht, met als doel: mensen in contact brengen met elkaars leefwereld, om meer begrip voor elkaar te krijgen en streven naar meer kwaliteit van leven. Dit doen we middels, spel, blog en interactieve workshops. www.debagagedrager.nl

Zojuist kwam ik erachter dat ik nog niet eens op mijn eigen website heb aangekondigd dat we een nieuwe stichting hebben opgericht. Het was de bedoeling om rustig te beginnen. We bestaan amper 3 maanden en we zijn nu al genomineerd voor de #VerzilverjeideePrijs van het VSBfonds.
Dus goede reden om nu toch maar snel een bericht te plaatsen op mijn eigen site.

De Bagagedrager bij VSBfonds (4)Stem op ons nieuwe projectidee:
Wat zullen de buren wel niet denken.
Van ‘praten over elkaar’ naar ‘praten met elkaar’
Met deze gele Taxi gaan we de wijk in, om vooroordelen bespreekbaar te maken, op een interactieve manier.

 

foto stemmenWij zijn genomineerd en behoren tot de 10 beste projectideeën van Gelderland.  Zaterdag 29 augustus hebben Dorien en Ahmet een pitch gehouden in de jubileumcaravan in Arnhem. De pitch is vanaf 9 september te bekijken en dan kan iedereen stemmen op ons project tot 16 september. Bekijk hier de pitch en stem direct. Alvast bedankt voor je stem!

Stichting De Bagagedrager
De aanleiding van de oprichting van deze nieuwe stichting was, dat het project Een Steekje Los? na vijf succesvolle jaren op eigen benen moest gaan staan. Dit project heb ik opgezet vanuit Zorgbelang Gelderland. Na een lang en zorgvuldig traject, ‘hoe moet het verder’…. is de uitkomst, dat we verder gaan onder een nieuwe stichting. Vanaf 15 juni 2015 worden alle producten en activiteiten voortgezet door Stichting De Bagagedrager. Veel dank aan Zorgbelang Gelderland voor het vertrouwen in de initiatiefnemers van De Bagagedrager om de activiteiten voort te zetten en de vrijheid om de spellen door te ontwikkelen.

Wil je meer weten over De Bagagedrager?
Wil je weten wie we zijn en wat we doen én wat we gaan doen?
Lees er alles over op www.debagagedrager.nl ,
like www.facebook.com/debagagedrager en
volg ons via www.twitter.com/debagagedrager

Wil je voortaan eerder op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes?
Volg mij dan via www.twitter.com/ellenspanjers. Dan heb je dagelijks het laatste nieuws…

Team De Bagagedrager 12 juni 2015 (05)

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s