Stem je ook op Jochem van Gelder en Een Steekje Los?

stichting specsavers steunt logoEen Steekje Los? is dit jaar het goede doel van Stichting Specsavers Steunt in Arnhem. Nu werden wij verrast met nog een extra actie om meer publiciteit te krijgen voor ons project.
Wij kunnen Jochem van Gelder winnen, als ambassadeur op woensdag 19 juni. Maar daar moeten we wel iets voor doen, namelijk het verzamelen van zoveel mogelijk stemmen.

jochem van gelderOns idee en onze motivatie om te winnen: Een andere kijk op de psychiatrie, samen met de grootste praatjesmaker van Nederland: Jochem van Gelder. Op 19 juni gaan we spelenderwijs in gesprek over psychische gezondheid én kwaliteit van leven, met diepgang en met humor. Samen met Jochem van Gelder en het spelleidersteam gaan we een te gek promofilmpje maken van het spel Een Steekje Los?
Kijk ook eens door ’n andere bril, van Specsavers natuurlijk!

Eensteekjelosbril 2 klHelp je mee stemmen?
Stemmen kan elke dag t/m 31 mei 17.00 uur. Ga naar www.wineenambassadeur.nl Ga naar Jochem van Gelder.
Geef 5 munten aan Een Steekje Los. Dan heb je nog 5 munten over, geef deze aan één of meerdere projecten. Let op: als je de eerste keer stemt, is je stem pas geldig, als je de activeringslink in je mailadres hebt aangeklikt. Deze mail kan ook in je SPAM mail terecht komen, controleer dus ook je ongewenste mail. Doe je dit niet, dan wordt je stem niet meegerekend, dat zou erg jammer zijn.

specsavers logoTop 3
Belangrijk is dat we in de top 3 terecht komen. Specsavers kiest dan de winnaar. We hoeven dus niet nr 1 te worden, nr 2 of 3 is ook goed. De winnaar wint Jochem van Gelder, de andere 2 krijgen een advertentiecampagne, ook prima!

logoSteekjeLos-1We staan al sinds de eerste week van mei 2013 in de top 3. Heel erg mooi! Iedereen enorm bedankt voor alle stemmen die we al hebben gehad én voor de stemmen die we nog gaan ontvangen in de komende weken. Als je je stem hebt uitgebracht, kun je dit ook via twitter en facebook laten weten, zodat mensen uit jouw netwerk attent gemaakt worden om ook te stemmen.

Extra Tip
Je kunt elke dag stemmen met 1 mailadres. Je kunt elke dag met max 20 mailadressen per IP adres stemmen. Alvast bedankt!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s