Wie is jouw jeugdzorgheld?

De Gelderse week van de Jeugdzorg is dit jaar van 12 tot en met 18 november 2012. Een van de hoogtepunten is de verkiezing van de Jeugdzorgheld. Hij of zij krijgt op zaterdag 17 november de prijs in Luxor Live! in Arnhem. Ken jij iemand die deze bijzondere prijs verdient? Meld nu jouw jeugdzorgheld aan.

Wie kan een jeugdzorgheld aanmelden?
Als jongere of (pleeg) ouder heb je direct te maken met jouw ‘held’. Dan kun je hem of haar aanmelden. Maar ook als het je collega is of je werkt samen met een hulpverlener, gezinsvoogd of vrijwilliger kun je die persoon aanmelden.

Is jouw jeugd(zorg)hulpverlener een held?
Omdat hij/ zij:

  • zich meer dan verwacht mag worden heeft ingezet
  • een nieuw project heeft opgezet bijvoorbeeld in eigen tijd en buiten het gewone takenpakket
  • goed samenwerkt met het gezin en andere betrokkenen
  • de cliënt (kinderen, jongeren en ouders) centraal stelt
  • of omdat jouw hulpverlener je op een bijzondere manier geholpen heeft

Plus…
Werkt hij/ zij in Gelderland bij een instelling die zorg aan jeugd biedt of als vrijgevestigde therapeut of behandelaar? Of is hij/ zij als vrijwilliger betrokken bij jullie gezin?

Vertel jouw verhaal op het aanmeldformulier
Heb jij een verhaal dat een mooi voorbeeld is voor anderen? Meld hem of haar, met je motivatie, aan voor de Gelderse JeugdZorg Award. Het is belangrijk dat jij jouw verhaal vertelt over de bijzondere inzet van de medewerker of vrijwilliger. Het gaat niet om het aantal aanmeldingen voor één persoon, maar vooral om de inhoud van de aanmelding. Aanmelden kan tot 11 oktober 2012

Wat valt er te winnen?
Een prijs voor de vrijwilliger én een prijs voor de professional. Per categorie (Professional of Vrijwilliger) is de hoofdprijs een tegoedbon van € 2.000,00. Dit bedrag mag de winnaar besteden aan een project in de jeugdzorg in Gelderland, bijvoorbeeld voor het opknappen van een leefgroep of voor een bijzondere aanschaf voor een jongerencentrum.

Voor meer info kijk op de pagina Week van de Jeugdzorg Gelderse JeugdZorgAward 2012

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s