Welkom

Welkom op mijn nieuwe blogsite.
Deze nieuwe blogsite zal mijn oude site www.ervaringskennis.nl vervangen. Iedereen die www.ervaringskennis.nl zoekt, komt automatisch bij www.ellenspanjers.nl terecht.

Wat is nu het verschil?
Ervaringskennis, inspiratie voor innovatie, is mijn bedrijfsnaam, waarbij ik als ZZP’er werkzaam ben. Vanuit Ervaringskennis richt ik me vooral op: Fondsenwerven, Creatief Denken, Teambuilding, Spelworkshops Maar, ik doe meer dan alleen mijn ZZP werk, ik werk ook bij Zorgbelang Gelderland en Saxion Lectoraat GGZ Herstelgerichtezorg en Empowerment. Al mijn ervaringen, nieuwtjes, oproepen en ontwikkelingen van deze drie banen, wil ik via deze site delen.

         

Actuele projecten
Bij Zorgbelang Gelderland ben ik in 2008 gestart met De Firma Zorgbehang, theatergroep bestaande uit ervaringsdeskundige acteurs die theater op maat maken voor en over de ggz.
Voor meer info: www.defirmazorgbehang.nl
In 2009 heeft De Firma Zorgbehang de Roos van Elisabeth Prijs gewonnen, omdat ze zich op bijzondere wijze verdienstelijk maken op het terrein van maatschappelijke integratie van (ex-)psychiatrische patiënten. Momenteel ben ik bezig met de overdracht en in 2012 zal deze theatergroep een zelfstandige stichting worden.

Sinds 2010 ben ik vanuit Zorgbelang Gelderland bezig met de ontwikkeling van het educatieve spel: ‘een steekje los?‘, een eigenwijs spel over psychische gezondheid en kwaliteit van leven. In 2010 is dit spel genomineerd voor de Agis Zorgverbeteraarsprijs. Het spel wordt landelijk ingezet voor vele doelen en doelgroepen. Voor meer info: www.eigenwijsspel.nl
Momenteel ben ik bezig met de fondsenwerving voor 2 vervolgprojecten: uitbreidingssets voor diverse ziektebeelden. En er wordt een online versie gemaakt van dit bordspel, namelijk een serious game. Zodra de financiering rond is gaan deze 2 projecten starten.

Bij Saxion Lectoraat GGZ ben ik bezig met een project: GGZMooiAnders, gericht op de positieve beeldvorming van mensen met een psychische beperking.  De eerste activiteit is het organiseren van een lipdub samen met studenten, docenten, cliënten, ervaringsdeskundigen en hulpverleners in de Week van de Psychiatrie, op dinsdag 27 maart 2012. In de komende weken zal ik hierover ook bloggen en oproepen sturen. De nieuwtjes kun je volgen via twitter @ggzmooianders en binnenkort is de site online.

Bloggen in plaats van nieuwsbrieven.
Ruim 5 jaar heb ik digitale nieuwsbrieven verstuurd vanuit www.ervaringskennis.nl, ook dit gaat nu veranderen. In plaats van nieuwsbrieven ga ik de nieuwtjes nu via deze site bloggen en deze verstuur ik ook automatisch via twitter, linkedin en facebook. Om een indruk te krijgen van waarover ik schrijf, bekijk dan de blogberichten hieronder of zoek oudere berichten in het archief van de afgelopen maanden.

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwtjes?
Ook als je niet actief bent op social media, maar wil je wel op de hoogte blijven van mijn nieuwtjes, dan kan dat ook. Je kunt je aanmelden om mijn blog te volgen (zie rechterkolom) en dan krijg je de nieuwe blogberichten automatisch in je mailbox. Als je vragen, opmerkingen of suggesties hebt om deze blogsite te verbeteren, dan hoor ik het graag. Veel leesplezier en ik ben benieuwd naar je reactie. Inspirerende groet, Ellen Spanjers

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s