Welkom

Veel mooie, nieuwe en unieke ervaringen gewenst voor 2012
en deel deze ervaringen ook met elkaar in het nieuwe jaar …

In 2012 wil ik gaan starten met een nieuwe blogsite. Mijn voornemen is geslaagd.
En hierbij, mijn eerste blog…

Het heeft even geduurd voordat ik de stap ging zetten om te gaan bloggen. Ik heb nu ruim 5 jaar een eigen site www.ervaringskennis.nl en ik verstuurde digitale nieuwsbrieven, maar daar bleef het bij. Vorig jaar ben ik actiever geworden op twitter en linkedin en ik was compleet verrast. Ik heb zoveel leuke en enthousiaste mensen leren kennen. Mensen die ik anders nooit ontmoet zou hebben.
En dan de timeline, geweldig, elke minuut komen er leuke nieuwtjes en berichten voorbij. Het is grabbelen om er iets uit te kiezen en daar ook iets mee te doen. Het past goed bij mijn werkwijze, kijken wat er op mijn pad komt, en ja… bij twitter komt er heel veel voorbij…
Zo zag ik ook de aankondiging van het #SMPE Social Media Power Event in juni 2011. Daar ben ik naar toe gegaan. Daar stapte ik midden in de wereld van Social Media, met mega enthousiaste sprekers met passie voor Social Media.
En ja, toen was ik overtuigd. Dat wil ik ook!

Ik ben nu gestart met deze blogsite. De basis is gelegd en de komende tijd ga ik de site nog verfijnen, de layout, de inhoud, de teksten, meer linken en ook foto’s. Met dank aan Alwin Zandvoort die mij wegwijs heeft gemaakt in de wereld van de blogsite.

Deze nieuwe blogsite zal mijn oude site www.ervaringskennis.nl gaan vervangen.
Op deze site zal ik mijn nieuwtjes, ontwikkelingen, acties en plannen delen,
vanuit Ervaringskennis, inspiratie voor innovatie, rondom de activiteiten:

En daarbij de mooiste ervaringen die ik meemaak op mijn werk bij
Zorgbelang Gelderland en Saxion Lectoraat GGZ Herstelgerichtezorg en Empowerment

Deze blog verstuur ik ook automatisch via twitter, facebook en linkedin.
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwtjes?
Meld je dan aan om mijn blogs te volgen (zie linkerkolom).

Als je vragen, opmerkingen of suggesties hebt om deze blogsite te verbeteren,
dan hoor ik het graag.

Inspirerende groet, Ellen Spanjers

Advertentie

3 reacties op “Welkom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s