Nieuw: Interactief Trainen

interactief trainenInteractief Trainen, een spontaan idee is nu gerealiseerd.
Interactief Trainen is een samenwerking tussen Helga van de Sanden en Ellen Spanjers. Een spontaan idee, ontstaan tijdens de opleiding bij de Academie voor Innovatief Trainen in Arnhem.

We kwamen er achter dat we in ons werk, allebei veel aandacht hebben voor mensen die ‘anders zijn’. Helga heeft 2 kinderboeken geschreven over sociaal emotioneel gedrag van kinderen naar kinderen. Ellen heeft een educatief bordspel ontwikkeld, om spelenderwijs in gesprek te gaan over psychische gezondheid kwaliteit van leven.

We hebben beiden een totaal verschillende achtergrond, we werken en denken vanuit een andere focus, drijfveer en kleur. We merkten dat we door onze verschillende manier van denken en werken, elkaar juist goed kunnen aanvullen.  Juist deze diversiteit maakt dat we elkaar versterken. Verschillend of anders zijn, geeft juist dynamiek en kracht als je elkaar begrijpt zonder oordeel. We willen nu ook anderen laten ervaren dat je samen het verschil maakt.

De eerste training die we gaan geven is: Samen verschil maken, de kracht van jouw kleur.
Donderdag 19 september is de try-out van deze training.

Doel van de training is dat je gaat zien en ervaren dat ieder mens anders is en anders reageert. Je leert elkaar beter te begrijpen, waardoor je prettiger kunt samenwerken in een team. Je leert je eigen drijfveren en kwaliteiten kennen en je leert hoe je de krachten kunt bundelen, met als doel efficiënter samenwerken. Een interactieve dynamische én verrassende training, die je veel inzicht geeft in jezelf én in anderen.

Lees er alles over op deze nieuwe site Interactief Trainen
of volg ons via twitter @interactiever
Alle vragen en suggesties zijn van harte welkom!

Graag tot ziens bij Interactief Trainen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s